Posted in:

Play the Broadcast Network Upfront Game 2018

With the broadcast network upfront presentations taking place during the week of May 13-17, here is your chance to predict what will occur at our 2018 Broadcast Network Upfront Game! The deadline is when NBC announces their fall schedule on Sunday, May 13 (approx. noon Eastern).

The Broadcast Network Upfront Game 2018 offered twelve (12) questions and a tiebreaker question.

Tiebreaker question: How many current network series are scheduled in new time slots in 2018-19?
Tiebreaker answer: 17

FINAL BROADCAST NETWORK UPFRONT GAME STANDINGS

#1 Dan G. 9 correct (tiebreaker answer: 13, submitted May 3)

#2 Hunter Vogt 9 correct (tiebreaker answer: 13, submitted May 12)

#3 MissEllys 9 correct (tiebreaker answer: 9)

#4 Jaime 9 correct (tiebreaker answer: 8)

#5 K 9 correct (tiebreaker answer: 7)

#6 MLG 9 correct (tiebreaker answer: 6)

#7 Ryan 9 correct (tiebreaker answer: 5)

#8 Renee 8 correct (tiebreaker answer: 17)

#9 LB 8 correct (tiebreaker answer: 15)

#10 Dani 8 correct (tiebreaker answer: 14, submitted May 3 3pm)

#11 mushu_jj 8 correct (tiebreaker answer: 14, submitted May 3 10pm)

#12 Roseanne Barr 8 correct (tiebreaker answer: 10)

#13 Bernice 8 correct (tiebreaker answer: 8)

#14 SledDog 8 correct (tiebreaker answer: 4)

#15 diegodaily 8 correct (tiebreaker answer: 20)

#16 SnubTree 8 correct (tiebreaker answer: 21)

#17 Adrian411 7 correct (tiebreaker answer: 17)

#18 klutzy_girl 7 correct (tiebreaker answer: 15)

#19 CrazyAboutTV 7 correct (tiebreaker answer: 15)

#20 The Cancel Beast 7 correct (tiebreaker answer: 14)

#21 JimU 7 correct (tiebreaker answer: 11)

#22 Charles L 7 correct (tiebreaker answer: 10)

#23 Yankeefan 7 correct (tiebreaker answer: 7)

#24 Lee 7 correct (tiebreaker answer: 6)

#25 sarah77 7 correct (tiebreaker answer: 6)

#26 BTERSA 7 correct (tiebreaker answer: 5)

#27 Robert 7 correct (tiebreaker answer: 23)

#28 NBC Fan 7 correct (tiebreaker answer: 24)

#29 splendidtom 6 correct (tiebreaker answer: 16)

#30 Jason Penchoff 6 correct (tiebreaker answer: 14)

#31 Derek Rogers 6 correct (tiebreaker answer: 13)

#32 Steven 6 correct (tiebreaker answer: 13)

#33 Jon 6 correct (tiebreaker answer: 12)

#34 Ririmer 6 correct (tiebreaker answer: 11)

#35 Laura Nachman 6 correct (tiebreaker answer: 10)

#36 Alan Crain-Shick 6 correct (tiebreaker answer: 8)

#37 zalax 6 correct (tiebreaker answer: 8)

#38 iceman4040 6 correct (tiebreaker answer: 8)

#39 IDDQD 6 correct (tiebreaker answer: 8)

#40 Lucas Calunga 6 correct (tiebreaker answer: 7)

#41 Robin Stidham 6 correct (tiebreaker answer: 5)

#42 Tvgary 6 correct (tiebreaker answer: 4)

#43 libsterini 6 correct (tiebreaker answer: 19)

#44 Ilovetv 6 correct (tiebreaker answer: 19)

#45 Lindsay Pritikin 6 correct (tiebreaker answer: 22)

#46 BILL C 5 correct (tiebreaker answer: 15)

#47 Astro108 5 correct (tiebreaker answer: 13)

#48 MY 5 correct (tiebreaker answer: 13)

#49 Gabriel W. Almeida 5 correct (tiebreaker answer: 12)

#50 Chuck 5 correct (tiebreaker answer: 10)

#51 Jerry 5 correct (tiebreaker answer: 10)

#52 Heidi Hoffmeister 5 correct (tiebreaker answer: 10)

#53 Elvis Bussard 5 correct (tiebreaker answer: 9)

#54 ctull13 5 correct (tiebreaker answer: 8)

#55 Robyn P 5 correct (tiebreaker answer: 8)

#56 PHH 5 correct (tiebreaker answer: 7)

#57 Louis 5 correct (tiebreaker answer: 6)

#58 Matthew 5 correct (tiebreaker answer: 6)

#59 Jordan 5 correct (tiebreaker answer: 6)

#60 Cyndy 5 correct (tiebreaker answer: 5)

#61 Jen 5 correct (tiebreaker answer: 5)

#62 Claire K. Wilson 5 correct (tiebreaker answer: 5)

#63 Kaylon Owens 5 correct (tiebreaker answer: 3)

#64 anielloooo 5 correct (tiebreaker answer: 20)

#65 Jerry 5 correct (tiebreaker answer: 20)

#66 A.F. Cassidy 5 correct (tiebreaker answer: 25)

#67 Donnie 5 correct (tiebreaker answer: 35)

#68 JT Rice 4 correct (tiebreaker answer: 17)

#69 Tony Phillips 4 correct (tiebreaker answer: 16)

#70 kmorgan 4 correct (tiebreaker answer: 15)

#71 Mr. TV 4 correct (tiebreaker answer: 14)

#72 Son of the Bronx 4 correct (tiebreaker answer: 12)

#73 Ken 4 correct (tiebreaker answer: 9)

#74 Eddie ginsburg 4 correct (tiebreaker answer: 7)

#75 KBMediaGal 4 correct (tiebreaker answer: 6)

#76 lixeix 2 correct (tiebreaker answer: 7)

#77 Giggles 1 correct (tiebreaker answer: 11)

Written by Douglas Pucci

Douglas Pucci (a.k.a. “Son of the Bronx”) has worked with Mr. Berman for more than a decade. A Bronx native, NYU graduate and once-intern for VH1's "Pop Up Video," Pucci went on to design, build and maintain websites for various non-profit organizations in his hometown of New York City. He also contributes to the sports website Awful Announcing.

1723 posts

One Comment

Leave a Reply
  1. Mind where all guesses. Don’t see Fox putting anything but those cartoon shows on Sunday nights.